Η εταιρεια

Η ΤSG Wooden Constructions

Ιδρύθηκε το 2000 από τον Λάμπρο Τσάγαρη με στόχο να γίνει πρότυπη κατασκευαστική μονάδα στο είδος της, αναλαμβάνοντας την κατασκευή ξύλινων δημιουργιών με έμφαση στις ειδικές κατασκευές.

Στη μακροχρόνια πορεία της έχει αποδείξει ότι μπορεί να διεκπεραιώσει με επιτυχία ξυλουργικά έργα μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας σε όλη την Ελλάδα, έχοντας δραστηριοποιηθεί σε ποικίλα περιβάλλοντα όπως οικίες, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, τράπεζες, νοσοκομεία, σχολεία, καταστήματα κ.α. τηρώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα, οικονομικούς προϋπολογισμούς και παρέχοντας υψηλής ποιότητας κατασκευές.

Καθόλη την ενεργό της δράση η TSG Wooden Constructions συνεργάζεται με καταξιωμένα αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες, αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας εξατομικευμένα έργα.

Αποστολή μας

Η εστίαση στην ποιότητα, την αισθητική και την εργονομία αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας, με στόχο την δημιουργία σύγχρονων ξυλουργικών κατασκευών, κάνοντας χρήση επώνυμων και πιστοποιημένων υλικών με σεβασμό στο περιβάλλον και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι Υπηρεσίες μας

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση κάθε έργου μας.

Ξύλινες Ειδικές Κατασκευές

Εξοπλισμοί καταστημάτων, ξενοδοχείων, τραπεζών, εκπαιδευτηρίων

Έπιπλα κατοικιών (κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες)